volleyproffsen.blogg.se

Här kan du följa de svenska volleybollproffsen som just nu befinner sig ute i Europa. Vi är sex stycken svenska volleybollspelare i sex olika länder som vill dela med oss av våra upplevelser och känslor i proffslivet!

lägesrapport från cypern

Publicerad 2015-09-30 13:09:00 i Allmänt, Cypern - Anton,

 
Tjo!
börjar komma in i livet här på cypern, tog dock ett tag innan jag kom in i rutiner på riktigt. När jag först anlände så var de jy på de direkt med träning första dan och som svensk tänkte jag jy inte på att ta med mig flera tröjer till träningen men de har jag nu lärt mig att man svettas åtminstonde igenom minst 3 tröjer på en 2h träning även jag som ändå går libero. blir väl så när de inte finns nån ac i hallen och de är 30-35 +grader.
Tog även ett tag för mig att få in wifi i min 3a som jag bor i här så till en början tillbringades mkt tid hos de 2 kanadensare som vi också har i laget, skönt att vi är flera utlänningar för språket går jy under inga omstänidgheter att förstå.
Förstår nu varför vi har ett uttryck som säger "rena grekiskan"
Men iom att vi har svensk bekantingen Luke reynolds som coach så är alla träningar på engelska vilket gör de väldigt enkelt ändå.
Sen är de jy detta med bilkörningen i detta landet, inte riktigt kommit in i de än, köra på "fel sida" har jag väl vant mig vid, men körningen är lite mer kaosartad än i Sverige...
och parkera ska vi inte prata om man verkar få stå hur man vill var man vill.. kan jy va smidigt iof :P men svenska p vakter hade jy gått bananas här.
Just nu laddar vi för en miniturnering med 4 lag tors-fre för att se lite vart vi står ska bli spännande!
 

 
 
ha de gött!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela