volleyproffsen.blogg.se

Här kan du följa de svenska volleybollproffsen som just nu befinner sig ute i Europa. Vi är sex stycken svenska volleybollspelare i sex olika länder som vill dela med oss av våra upplevelser och känslor i proffslivet!

Början av säsongen

Publicerad 2015-11-09 19:40:00 i Allmänt, Turkiet - Marcus,

För lite mer än två veckor sedan startade säsongen här i Turkiet.
Vi har hunnit med tre seriematcher och en CL match. Resultaten har verkligen gått vår väg hittills. Vinst i alla matcher mot bland annat förra årets mästare i Turkiet, Arkas Izmir, vilket har placerat oss i ensam serieledning efter tre omgångar. Av bara farten körde vi även över Paris med 3-0 i onsdags i Champions League.

Inför senaste matchen i helgen så ville tränaren motivera oss lite extra så han sa att om vi vinner med 3-0 så skulle vi få både söndag och måndag ledigt. Om vi vann med 3-1 skulle vi börja träna måndag eftermiddag och om vi vann 3-2 eller förlorade så börjar träningsveckan måndag morgon. 
25-21, 25-17, 25-13 blev resultatet...
Så nu har jag njutit ordentligt av två lediga dagar i Ankara där jag bland mycket annat hunnit med att kolla in nya Bond filmen. Kan varmt rekommendera den om ni är Bond fans!

Imorrn går starten för en intensiv period med matcher två gånger i veckan hela vägen fram till början av december där vi bland annat kommer åka till Tyskland för den andra CL matchen.

Här kan ni titta på ett litet videoklipp från vår Champions League premiär
 
Marcus
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela