volleyproffsen.blogg.se

Här kan du följa de svenska volleybollproffsen som just nu befinner sig ute i Europa. Vi är sex stycken svenska volleybollspelare i sex olika länder som vill dela med oss av våra upplevelser och känslor i proffslivet!

I väntan på seriestart i Grekland

Publicerad 2015-10-26 14:35:44 i Allmänt, Grekland - Fredric,

Kalimera på er!
 
Nu är solen äntligen tillbaka i Orestiada efter 3 dagar irad med regn så idag har vi kunnat ta en kaffe i solen! I helgen skulle vi även ha spelat vår första seriematch men det blev ingen eftersom det är något strul med det grekiska domarförbundet vilket skjuter fram seriestarten ytterligare en vecka. Hade verkligen sett fram emot att dra igång serien nu men men det är sånt man får ta. Nu får vi bara hoppas att det kommer vara löst till helgens match när vi möter Olympiakos borta i Aten som förhoppningsvis kommer bli en jämn match.
 
Den senaste veckan har min flickvän varit här och nu har även hon fått uppleva mitt liv som jag har här. Vi har mest tagit varje dag lite som den kommer med bland annat frapé, latte och de 6 olika resturanger vi har tillgång att äta på. Vi siktar på att besöka Turkiet och shoppa lite innan hon åker hem.
 
För cirka två veckor sedan kom det en ny spiker till laget, Napoleon. Han tar hem priset som lagets clown! Han är en kille som är lite klumig av sig och denna veckan gjorde han så att två bilar krockade. Han satt och hetsade två bilister genom att tuta "Hey malaka what are they doing malaka aide need to make them move" vilket stressade dem och slutade med en krock haha! Ingen kom till skada som tur var! Sanningen är att vi hade gott om utrymme att åka ifån platsen utan några som helst konstigheter men hans impulsiva och klumpiga beteende resulterade till något som vanligt..  Under träningen i fredags tog liberon en defense och napoleon blockade.. vänder sig om och jagar efter bollen.. men springer full fräs in i domarstolen och hela hallen garvar, joe mycket belåten efter denna domarstolsshow :) ! 
 
ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela