volleyproffsen.blogg.se

Här kan du följa de svenska volleybollproffsen som just nu befinner sig ute i Europa. Vi är sex stycken svenska volleybollspelare i sex olika länder som vill dela med oss av våra upplevelser och känslor i proffslivet!

Nea Salamis - blandar och ger

Publicerad 2015-10-10 22:56:00 i Allmänt, Cypern - Anton,

Tjena
Har hunnit hända en del sen jag sist skrev, Sitter nu kl 23.30 i shorts och linne på balkongen och tänkte uppdatera lite, fantastisk att kunna göra de såhär i oktober.
Börjar från förra helgen då vi satte oss i bilar för att ta oss den längsta resan här på cypern, cirka 1h 20 min till en träningsturnering beståenda av 4 lag varav 2 av dessa ska spela cupspel ute i europa. Första matchen gick mot lokalkonurrenten AEK som tränar och spelar i samma hall som oss här i limassol.
vi har mött dem innan på försäsongen då blev de torsk, men nu tog vi revanch efter en lite knackig start kunde vi knipa segern med 3-1 vilket alltså tog oss till final.
Där väntade de 3e laget från limassol Anorthosis, alltså 3 lag från limassol som tagit sig till derynia för att lira denna turnering bestående av 4 lag...
I finalen var vi vilket fall taggade till tusen och efter att ha vunnit första set med 38-36 så knep vi de andra 2 också av bara farten.
Så riktigt härlig seger i denna turnering gav massor med sjävförtroende.
 
Under kvällen hade dock vår höger fått ett tråkigt meddelande om att hans mamma blivit allvarligt sjuk, så under måndagen så bestämde han sig för att lämna laget för att kunna vara hemma med familjen. Detta va riktigt tråkiga nyheter då han är en grym kille som sprider massor med energi och glädje i laget sådana spelare behövs verkligen!
Under tisdagen lirade vi sen ännu en träningsmatch mot Anorthosis igen, denna gången valde dock coach att lira mkt med de som inte spelat så mkt i helgen och ge dem chansen. vilket betydde vila för mig, 2 servebyten blev de endast, tyvärr gör vi en ganska platt tilställning och torskar 3-0 inte alls speciellt bra.
Så nu har luke kört hårt med oss resten av veckan. får se hur de blir nästa vecka då de tydligen bestämt sig för att måla om golvet i hallen under nästa vecka vilket betyder att enda stället vi kan träna på är en liten hall med betong golv.

När nu Jori (högerspikern) lämnade så blev de så att jag fick flytta in och ta över hans rumskamrat eftersom han inte har nåt körkort så blir de bäst såhär sas de, Betydligt närmre centrum för mig och en rumskamrat kan väl va trevligt, får se hur de går.
Klubben har även jobbat hårt för att ta in en ny spelare på högerkanten, viket de tydligen va ganska bråttom med om han ska hinna bli klar till första matchen (som skulle varit nästa fredag, men är uppskjuten pga målning av golv...) Han ska tydligen komma på onsdag så de blir intressant att se.

Nu börjar de bli sängdags godnatt // Anton

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela