volleyproffsen.blogg.se

Här kan du följa de svenska volleybollproffsen som just nu befinner sig ute i Europa. Vi är sex stycken svenska volleybollspelare i sex olika länder som vill dela med oss av våra upplevelser och känslor i proffslivet!

Grekland

Publicerad 2015-09-10 21:46:00 i Allmänt, Grekland - Fredric,

Då var det dags för mitt, Fredric Gustavssons lilla intro av utomlandskarriären i Orestiada Grekland.

Jag har varit på plats i snart 1 månad, flyget gick natten den 18 Augusti till Istanbul Turkiet där både jag och Joe (förbundskaptenen för svenska landslaget) blev upphämtade av en turkisk man vid namn Erdem som enbart pratade turkiska. Han körde oss vidare hej vilt mellan filerna i Istanbul där förövrigt trafikreglerna verkar vara vilda västern, till busscentralen Metro. Efter en del oklarheter språkmässigt kom vi på rätt buss till Edirne (Norra Turkiet). Där ifrån fick vi skjuts av Orestiada medlemmar och jag får väl säga att resan hade varit omöjlig att genomföra om inte Joe hade haft en del språkliga kunskaper inom Turkiska.

Orestiada är en liten stad på enbart 25 000 invånare där enbart volleyboll finns som idrott på elitnivå. Första 3 veckorna hade vi 32-40 grader varmt så oerhört skönt att AC:n på rummet fungerar. Vi har kört 2 pass om dagen mixat med boll och gym. Upplägget här har varit stenhårt från start och många timmar i hallen, dock har vi fått en och annan vilodag. Mjukstart är ingenting som vi provade på :) Det ser ut som att det blir en träningsmatch nästa vecka mot ett Grekiskt lag.

Där fick ni en liten inblick i resan hit och lite om upplägg samt träning. På bilden ser ni några från laget, den längsta gubben är 210 och väger 81kg...
Kalinixta (Godnatt)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela